Köpa kondomer under 15 = planering av våldtäkt

Nu är det olaglit i Sverige att hjälpa unga flickor att inte bli gravida. Barnmoskor som skriver ut P-piller till flickor under 15 kan bli åtalade för medhjälp till våldtäckt.

Vad ska vi kunna straffa de pojkar under 15 som köpet kondomer? Förberedelse till våldtäkt? Eller alla de som säljer kondomer till ungdommar under 15? medhjälp där oxå antar jag?

Vad ska vi kalla de barn som blir till när ungdommar under 15 har sex utan skydd? Barn till våldtäkt offer? Snacka om en stämpel för livet!

Jag tror inte, nej jag hoppas inte att äns Mikael Hammarstrand tror att denna lag kommer att stoppa de under 15 som frivilligt har sex...? Dock kommer det att stoppa de som vill hjälpa dessa undommar att inte bli föräldrar. Vilken barnmorska vill bli åtalad för medhjälp till våltäkt? Detta skulle då innebära att antingen ökar antalet unga gravida och/eller antalet aborter. Ingetdera tycker jag låter som en bättre ide än att skriva ut p-piller och sälja kondomer.

Låt unga vara unga och HJÄLP  dem, själp dem inte! Det är svårt nog att vara en osäker 14-15 åring och att våga ta sig till ungdomsmotagningen utan att de dessutom ska neka dig det skydd mot graviditet som du vill ha. Alnledning? Du vill inte bli gravid...! Var det inte så att alla kvinnor har rätt att bestämma över sina kropper? Låt då dessa ungdommar bestämma och berätta för dem om riskerna men att det var duktiga som kom till ungdomsmotagningen.

Ungdommar kommer inte sluta ha sex för att någon kostymnisse vill det.

Läs artikeln HÄR!



Kommentarer
Postat av: Pappa

Du är ju en hel politiker, inte radikal, men riktigt super duper.....Slå på trumman ännu hårdare och pinga dessa inlägg....Kram och fajta vidare...Puss

2009-04-23 @ 04:39:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0