Pirater

   Det har kapats fler fartyg detta ar an pa hela forra aret...! Men vad kan vi egentligen gora at det? Adeviken ar en hart trafikerad farled av stora tankers och det ar vell av nagon bra anledning som de fortfarande traffikerar strackan trotts de manga kapningar och attacker pa fartygen.

   12 strids batar at pa plats men med det stora omradet att skydda ar det otroligt svart. Sa vad ska vi gora da? Ett nytt krig vore varken bra for somalia eller varlden i stort men vad har vi for val? Ska alla tankers och batar som fardas i omradet bara vapen och militarer, regler pa att ingen far komma i en radies avstond fran varrandra sa att det finns tid att forbereda sig om det skulle bli ett anfall fran pirater? Arligt talat sa vet jag inte men det snurrar en hel del saker i huvet pa mig och antagligen i manga andra oxa.

   I-lands problem? Jo vars men manga skepp som gar igenom farleden ar full lastade med mat till fattiga lander...och visst kan jag se att piraterna och deras byar mar bra av allt det har. De mar mer mat och pengar an nagansin...kanske ar det ett rop pa hjalp,, men nar jag tanker efter...nej. det vill nog klara sig sjalvba men det kan de inte...krongligt att vara manniska i denna varld!

Las HAR!



Kommentarer
Postat av: Pappa

Så sjukt det skulle vara att alla skepp skule vara militärt bestyckade i nån mening. De kan ju inte gå för nära varandra för då kan det ju smälla av misstag, de kan inte gå i i alla hamnar, tänk er ett bestyckat Rysskt fartyg som angör bryggan PuertoRico!!!!!JA, det måste nog till en regering i Somalia på ett eller annat sätt och sen....

Kram

2009-04-15 @ 15:40:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0