Öga för Öga, Tand för en Tand

Nej Nej Nej! Det är FEL! Man får inte göra så! Hur kan ett rätts system ge rätt att hämnas på sin förövare med samma mynt? Och av denna karraktär dessutom?

Var han en dum idiot och helt från vettet när han hällde syra i ansiktet på henne? JA men det ger ingen rätten att göra det samma på honnom och under dessa former...! nerdrogad och med vakter och vänner till hjälp för att hålla honnom, en doktor som håller ögonen öppna NEJ! Det är FEL!

Det spelar ingen roll man får inte göra så mot en människa oavsett vad han har gjort! Det finns sammhällstjänst, böter, skadestånd, fängelse och dödsstraff Vi behöver inte ha hämd som straff oxå!

Ja men det är ju inte i sverige det är i Iran men det spelar ingen roll! Iran är ett land i världen och vi är dela av världen! jag må vara kvinna och jag tycker oxå att det är helt sjukt att en kvinna i dessa länder inte får säga nej till ett frieri utan att få syra i ansiktet men detta är inte sättet att stoppa det på!

Läs HÄR!



Kommentarer
Postat av: farmor

Du har rätt man får inte hämnas på det sättet att man ger igen med samma otäcka mynt utan att man straffas innför domstol.

2009-03-30 @ 17:58:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0