tele2 för barn porr

Om det hade gjort någon skillnad skulle jag ha skrikit men det hörs ju inte över internet, precis osm vi inte hör barnen som skriker heller. och nu har tydligen smarta tele2 inte skrivit på ett litet avtal mot barnporr. SMARTA nissar är det som jobbar på teler 2 tycker jag, INTE! Vad är det för dumheter att hänvisa till integriteten...Det är OLAGLIGT med barnporr och igentligen är det inte att det är ett brott utan vad de gör mor barnen!

Funderar på om tele2 har funderat på vilken typ av människor som de så vänligt vill ge integritet...Det är inte en vanlig svensson som håller på med sånt här och om dte är det så ska även denne svensson ta sitt straff!

Undra vad jättarna på tele2 skulle vilja göra om det kom ut bara EN bild på något av deras barn...strypa f**nskapet som la ut det, tog det och långsamt kastrera honnom med en SLÖ osthyvel? ja jag trodde vell det! Så varför inte hjälpa alla andra föräldrar och anhöriga där ute som skulle vilja gör precis samma sak.

Läs HÄR!


Kommentarer
Postat av: D.Dede

Tackar gumman :) aah man kan nog säga att nutida förebilder är en bristvara, eftersom vi övergått till ett större kapitalistisk egocentriskt samhälle som handlar om personlig framgång mer än sina medmänniskor lycka&hälsa.



Kärlek / - D.Dede

2009-03-25 @ 13:58:58
URL: http://dedeprivat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0